OVER ROYAL DENTAL CARE  

Royal Dental Care werd opgericht in 2017 in een prachtige plaats op de begane grond in het hart van Antwerpen. Het bevat zeven tandartsstoelen die in directe samenwerking met het tandtechnisch laboratorium en de patiënt werken om de meest esthetische en functionele glimlach te bieden.

WAAROM ROYAL DENTAL CARE?


Royal Dental Care staat bekend om hun kwaliteit en precisie dankzij hun team van zeer vooraanstaande specialisten. Hun personeel bestaat uit tandartsen met een brede kennis en praktijk op het gebied van restauratieve, protheses, esthetiek, endodontie en chirurgie.

Royal Dental Care biedt een breed scala aan pakketten die individueel geschikt zijn voor de patiënt en zijn budget. Aarzel niet om een consult in te plannen.

IS ROYAL DENTAL CARE VOOR U?


Royal Dental Care is een ultramoderne tandheelkundige kliniek die is uitgerust met de nieuwste technologie en materialen. Het bestaat uit 7 tandheelkundige kasten waar u in elk van hen een specialist vindt op de verschillende tandheelkundige gebieden: esthetiek, endodontie, kindergeneeskunde, implantologie, parodontologie, orthodontie en kaakchirurgie. De kliniek is ergonomisch ontworpen om aan het comfort van elke patiënt te voldoen. Ons belangrijkste motto "Kwaliteit is onze belangrijkste prioriteit" betekent dat elke patiënt gegarandeerd de beste tandheelkundige zorg krijgt die hij / zij verdient. Ons team is toegewijd om u te helpen bij elk aspect dat verband houdt met uw tandproblemen en om u de beste service op het gebied van mondgezondheid te bieden.

Bel en plan vandaag nog een afspraak

+32 3 344 3332

BEZOEK ONS

Prins Albertlei 29

2600 Berchem

Provinciehuis stop

Tram 2 & 6

Bus 30

OPENINGS UREN

Man-Vrij   9am-7pm

BEL

 +32 3 344 3332

+32 489 33 54 22 (urgentie)

 

of

E-MAIL

contact@royaldentalcare.be

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Yelp Social Icon